Wat als ook de Disney-fantasiewereld met het coronavirus te maken krijgt?

Hoe zou de Disneywereld er uitzien, mochten de populaire animatiefiguren ook te maken krijgen met het coronavirus? Hun sprookjesachtige wereld zou wellicht ook helemaal anders zijn, met problemen als afstand houden, eenzaamheid en met het belang van toiletpapier en handgels. Creatief brein AL zocht het uit en publiceerde zijn bevindingen op zijn Instagrampagina, waarbij prinsen en prinsessen helemaal anders, maar tegelijkertijd erg herkenbaar met elkaar omgaan.

Op nieuwswebsite BoredPanda verduidelijkte AL zijn keuze voor Disney: "Mijn meest recente bewerkingen zijn geïnspireerd door de COVID-19-pandemie. Ik heb nu wat meer tijd om ermee bezig te zijn, alsook meer motivatie en inspiratie, ten gevolge van de quarantainemaatregelen. Ik ben dan op zoek gegaan naar een manier om iets plezants te brengen en wat lichtpuntjes te vinden in de toestand waarin we ons allemaal bevinden. Ik vond het alvast een goed idee om de figuren van Disney hierbij te betrekken."

"Disney heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik ben opgegroeid met de diverse tekenfilms op videocassettes. Dat ik nu zelf Disney in mijn werk kan integreren doet me veel plezier en blijft me herinneren aan mijn kindertijd."

We selecteerden volgende 10 Disney-situaties in coronatijden:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Meest gelezen