Man (21) uit Mortsel verdacht van poging tot moord na steekpartij in Boechout

Een man van 21 uit Mortsel moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen op verdenking van poging tot moord. Hij zou gisterenavond in Boechout een andere twintiger voor zijn deur neergestoken hebben. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. 

Twee twintigers gingen gisterenavond rond 22 uur aanbellen bij een andere man in de Smalleweg in Boechout. Toen het slachtoffer (21) de deur opendeed, werd hij door één van hen twee keer gestoken. Het slachtoffer werd levensgevaarlijk gewond maar zou intussen stabiel zijn.

Wat later werden de twee mannen opgepakt. De man die stak, een 21-jarige uit Mortsel, moet nu voor de onderzoeksrechter verschijnen voor poging tot moord. De andere man werd vrijgelaten en zou niet geweten hebben wat de andere van plan was. 

De aanleiding van de steekpartij is nog niet bekend.

Meest gelezen