Chalet in Poppel volledig uitgebrand: bewoner opgevangen door gemeente

In Poppel, bij Ravels, is een chalet volledig uitgebrand. Er ontstond een kortsluiting met een steekvlam en een ontploffing tot gevolg. Er vielen geen gewonden.

De brand ontstond iets na half twee woensdagmiddag in recreatiedomein Tulderheyde in Poppel, bij Ravels. Een man was er de buitenkant van zijn chalet aan het afschuren. Plots viel de stroom uit. Er volgde een steekvlam en een ontploffing.

Geen water

De chalet vatte vuur. Omdat het water op de camping is afgesloten, konden buurtbewoners de brand niet helpen blussen. De chalet brandde volledig uit. De bewoner en zijn hond raakte niet gewond. Een bulldozer heeft de chalet met de grond gelijk gemaakt. De man en zijn hond worden opgevangen in een noodwoning van de gemeente.

Meest gelezen