Videospeler inladen...

Ward Verrijcken tipt tv-schatten in een overvolle streamingvijver met omgekeerde apartheid en "Band of brothers"

De bioscopen zijn nog steeds gesloten dus kunnen we in dit verlengde weekend niet anders dan volop streamen "in ons kot". Gelukkig is er veel nieuw aanbod en filmreporter Ward Verrijcken vindt voor de tiende week op rij mooie televisieschatten in een overvolle streamingvijver.

Videospeler inladen...

De Italiaans-Amerikaanse misdaadserie "ZeroZeroZero" is een intense reeks over de internationale cocaïnehandel. Deze minireeks die naar de keel grijpt en waarvan de productiebudgetten van het scherm druipen is te zien op lumièreseries.com.

De nieuwe jeugdreeks "Nought + crosses" op BBC First gaat over omgekeerde apartheid (afgescheiden zijn op grond van ras, red.) waarbij blanken gedomineerd worden door zwarten. Ward Verrijcken kon enkele weken geleden acteur Jack Rowan spreken over deze reeks. Dat interview kunt u hieronder bekijken:

Videospeler inladen...

Elizabeth Hurley is te zien als de fictieve koningin van Engeland in "The royals". Deze guilty pleasure met hoge amusementswaarde maar met onwaarschijnlijk slecht acteerwerk is te zien op Fox.

De nieuwe reeks "Snowpiercer" op Netflix is een tv-adaptie van de gelijknamige film van regisseur Bong Joon-ho. En de openbare omroep biedt "Band of brothers" opnieuw aan. De monumentale minireeks van 10 afleveringen over de bevrijding van Europa na D-day kunt u herontdekken op vrtnu.

Meer info en fragmenten uit deze series ziet u gratis in onderstaande video:

Videospeler inladen...

Voor meer filmnieuws en exclusieve interviews: volg @FilmWard op Facebook en Instagram.

Meest gelezen