Het MNM-reddingsteam van de 3 dj's.
MNM

MNM-Marathonradio start op 8 juni en verhuist naar Brussel met tips voor studenten, ook voor wie geen examens heeft 

Marathonradio op MNM komt terug en zal lopen van maandag 8 juni tot en met vrijdag 26 juni om alle studenten een hart onder de riem te steken. MNM-dj's Peter Van de Veire, Dorianne Aussems en Sander Gillis presenteren non-stop. Deze editie blijft Marathonradio letterlijk "in zijn kot": geen uitzending vanuit het radiohuis in Leuven, maar vanuit de MNM-studio in Brussel. 

Het trio aan dj's wordt bijgestaan door "rescue teams" Laura Govaerts, Anushka Melkonian, Sen De Paepe, Wanne Synnave, Brahim Attaeb en Kawtar Ehlalouch.

Marathonradio is er voor alle studenten in Vlaanderen, met tips voor zowel de blokkende studenten als de scholieren die door de coronacrisis vrijgesteld zijn van examens. "Veel jongeren kunnen na weken quarantaine wel een opsteker of een luisterend oor gebruiken, en MNM wil hen daarbij zoveel mogelijk helpen", klinkt het. 

Meest gelezen