Radio 2

Dierenbeul in Lommel heeft het gemunt op katten

In Lommel is er een dierenbeul aan het werk die katten zwaar toetakelt of ze doet verdwijnen. Verschillende inwoners uit de omgeving maken zich zorgen en delen soortgelijke gruwelijke verhalen via Facebook. 

Zo kwam Prince, de kat van Julie, enkele dagen geleden zwaar toegetakeld thuis: haar staart bleek nog enkel met de huid aan de rest van het lijfje te hangen. De staart moest geamputeerd worden. Ook Koffie, de tweede kat van Julie, is al een poosje niet meer thuisgekomen en Julie vreest voor het ergste, want er verdwijnen in de buurt wel meer katten.

Julie vindt het dan ook haar taak haar stadsgenoten te waarschuwen voor de dierenbeul, want wat er met Prince gebeurd is, kan alleen een mens gedaan hebben, zegt ze. 

Nog meer slachtoffers

Met Prince gaat het, gezien de omstandigheden, redelijk. Maar na de oproep van Julie, melden zich op Facebook nog meer inwoners uit Lommel en omgeving met soortgelijke gruwelijke verhalen.

Meest gelezen