Cooper (6) vraagt pakjesbezorger om skateboard tot bij zijn held Tony Hawk te brengen: mét succes 

De levende skateboardlegende Tony Hawk (52) en een van zijn fans, de 6-jarige Cooper, hebben van skateboard gewisseld. De piepjonge Cooper zette al zijn hoop op pakjeskoerier Mikail Farrar om een boodschap aan Hawk te bezorgen. Mission impossible leek het. Maar met de hulp van de populaire video-app TikTok lijkt niets onmogelijk. 

Cooper wenkte pakjeskoerier Mikail Farrar die aan de slag was. De jongen uit de Amerikaanse staat Georgia dook op straat uit het niets op en had een speciaal verzoek. Of de "pakjesman" een gebruikt skateboard met zijn naam wilde brengen naar niemand minder dan Tony Hawk? Cooper ging er wellicht vanuit dat Farrar dat makkelijk kon fiksen, want pakjes leveren is per slot van rekening zijn job.

Maar Farrar heeft uiteraard niet zomaar van iedereen een adres. Toch gaf de pakjesbezorger niet meteen op: hij gooide 's middags het verzoek van de kleine Cooper op de video-app TikTok, in de ultieme hoop skateboardlegende Hawk op een of andere manier te bereiken. En dat lukte.

Coopers geschenk aan zijn idool Hawk.

Toen Farrar 's avonds nog eens TikTok bekeek, had hij een hele stroom aan reacties gemist. Sociale media hadden hun werk gedaan en Hawk stuurde een videobericht terug, gericht naar Cooper. "Ik wil je bedanken voor het skateboard. Het is al onderweg en als bedankje stuur ik jou dit skateboard waarop ik nu aan het rijden ben", aldus Hawk.  

Bekijk hier de oproep en reactie (lees voort onder de posts): 

Uiteindelijk werden drie nieuwe skateboarden geleverd aan huis bij Cooper. Waarmee ook zijn oudere broer Tucker (9) gelukkig werd gemaakt. "Ze oefenen elke dag in de achtertuin. Als ze konden een hele dag", legt hun vader aan zender CNN uit. Vaderlief skatete vroeger ook met zijn broer. "Een jeugddroom komt uit", klinkt het opgewonden. 

Meest gelezen