Lien Vande Kerkhof

Drie honden komen om bij brand in Dilsen-Stokkem, huis is onbewoonbaar

Bij een brand in een huis in Dilsen-Stokkem zijn giseravond drie honden omgekomen. De bewoners zijn ongedeerd, maar hun huis is onbewoonbaar.

Buren merkten rond 22 uur op dat er brand was in het huis op de hoek van het Molenveld en de Riethoekstraat in Stokkem. Het vuur is vermoedelijk ontstaan door een kortsluiting. Eén van de bewoners was het dak op gevlucht, maar uiteindelijk kon iedereen ongedeerd wegkomen. Het gezin had 14 honden. Drie daarvan zijn omgekomen in de brand.

De schade aan het huis is erg groot. Op de benedenverdieping is alles vernield en in de rest van de woning is er rook- en roetschade. Daardoor is het huis een hele tijd onbewoonbaar. De bewoners konden voorlopig bij vrienden terecht. 

Meest gelezen