Man uit Turnhout krijgt al jaren ongevraagd pizza's geleverd: "Deze terreur moet stoppen"

Jean Van Landeghem uit Turnhout krijgt al jaren ongevraagd pizza's geleverd. "Dit moet ophouden. Het trieste record is 14 leveringen tot 2 uur 's nachts", zegt hij op Radio 2 Antwerpen. Over daders en motief is niets bekend.

Ongevraagd tientallen pizza's aan je deur geleverd krijgen. Het lijkt een droom voor velen maar is de nachtmerrie voor Jean Van Landeghem uit Turnhout. "Afgelopen weekend gebeurde het opnieuw. Het trieste record was een avond vorig jaar. Toen stond er 14 keer een koerier voor mijn deur met pizza's die we niet besteld hadden. Dat begon om half tien 's avonds en duurde tot 2u 's nachts. Dit spelletje is al jaren bezig en moet echt ophouden", vertelt Jean in "Start Je Dag". "Telkens het avond wordt, begin ik te beven. Ik kan het geluid van brommers niet meer horen. Dit weegt echt op mijn nachtrust. Bovendien ben ik hartpatiënt."

Ik krijg al schrik als ik 's avonds een brommer in de buurt hoor

Jean Van Landeghem

"Ook onze vrienden worden gepest"

Wie er achter de pizzaplagerijen zit, is een raadsel. "Wij bestellen nooit pizza's. Ik stuur ze ook altijd terug als ze aan mijn deur staan. We hebben geen enkel idee wie hier achter zit", zegt Van Landeghem op Radio 2. Volgens Gazet Van Antwerpen is ook een dame uit Herenthout het slachtoffer van dezelfde praktijken. "Heel onze vriendenkring krijgt ongevraagd allerlei eten geleverd. We hebben al meermaals bij de politie klacht neergelegd maar zonder resultaat", zegt Van Landeghem. Ook herhaalde contacten met het onlineplatform Takeaway.com leverde weinig op. "Daar zeggen ze ons dat de bestellingen steeds met een nieuw e-mailadres gebeuren. We zijn echt radeloos."

Meest gelezen