Videospeler inladen...

Kijktips van Ward Verrijcken: lachen op de maan, Epstein en een filmfestival bij u thuis

De cinema's zijn nog steeds gesloten dus zullen we dit verlengde Pinksterweekend opnieuw onze thuisbioscoop moeten openen. Filmreporter Ward Verrijcken heeft voor de 11e keer kijktips in deze Coronagekke tijden.

Op Netflix start de komische reeks "Space force" met Steve Carell, Lisa Kudrow en John Malkovich. Ze krijgen de opdracht om een zesde Amerikaanse legertak uit te bouwen, in de ruimte.

Nog op Netflix brengt de documentairereeks "Jeffrey Epstein: filthy rich" het verhaal van de vermeende pedofiel Jeffrey Epstein. Het sensationele verhaal levert saaiere televisie op dan we hadden gehoopt.

Het kortfilmfestival van Leuven gaat digitaal en biedt liefhebbers van kortfilms de kans om thuis een filmfestival te organiseren. In het eerste pakket vinden we de gelauwerde film "Da Yie" van regisseur Anthony Nti. In het tweede pakket zit het Oscar-genomineerde "Une Soeur" met Veerle Baetens. Het festival kijken, kan op www.cinemazed.be.

Meer info en fragmenten uit deze series en kortfilms ziet u in onderstaande video:

Videospeler inladen...

Voor meer filmnieuws en exclusieve interviews: volg @FilmWard op Facebook en Instagram.

Meest gelezen