Politie rolt in Limburg en Antwerpen bende op die tientallen kilo’s cocaïne smokkelde vanuit Colombia

Vanmorgen is de politie op verschillende plaatsen binnengevallen in Limburg en Antwerpen om een drugsbende op te rollen. De bende smokkelde tientallen kilo's drugs vanuit Colombia naar ons land via de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Vandaag viel de politie binnen in panden in Zonhoven, Genk en Houthalen-Helchteren. Ook in Antwerpen was er een huiszoeking. Dinsdag waren er ook al 10 huiszoekingen in onze provincie en in Antwerpen geweest. De politie kwam de bende eerder al op het spoor, nadat er dit jaar en in 2019 cocaïne werd gevonden in de havens van Antwerpen en Rotterdam.

4 aanhoudingen

De politie heeft 5 verdachten opgepakt. Die verschenen vandaag voor de onderzoeksrechter, die 4 van hen liet opsluiten in de gevangenis. De federale gerechtelijke politie van Limburg doet het verdere onderzoek.

Meest gelezen