Chalet uitgebrand in Nijlen: deskundige bevestigt brandstichting

De chalet die zondag in de late namiddag uitbrandde in Nijlen, werd in brand gestoken. Dat bevestigde een deskundige vandaag aan de burgemeester. De chalet was onbewoond en er raakte niemand gewond. Wie de brand stichtte wordt nog onderzocht. 

Zondag rond 17 uur brak er brand uit in een houten chalet aan de Kruideniersstraat in Bevel bij Nijlen. Het ging om een felle, uitslaande brand en de chalet en een bijgebouw brandden helemaal uit. Er ontploften ook enkele gasflessen. Niemand raakte gewond. De man die tot enkele maanden geleden in de chalet woonde, was er nu uitgeschreven.  

Vandaag is duidelijk geworden dat de brand werd aangestoken. Dat heeft de branddeskundige vanmiddag bevestigd aan de burgemeester van Nijlen. Aan de chalet werden twee brandhaarden ontdekt. Wie de brand heeft aangestoken, wordt nog onderzocht. 

Meest gelezen