Stef Vermeulen

Ex-mol Elisabet concentreert zich op esthetische chirurgie en lanceert tussendoor single

Het zijn spannende dagen voor Elisabet Haesevoets, bekend van het tv-programma "De mol". Niet alleen start ze vandaag met een eigen praktijk in de esthestische geneeskunde, ze bracht met "All it takes" ook een single uit. "Ik heb al veel positieve reacties gekregen, maar even goede vrienden als je het niet goed zou vinden hoor", vertelde ze bij Radio 2 Antwerpen.

Vandaag start Elisabet met haar eigen praktijk in de esthetische geneeskunde. "Denk daarbij aan rimpelbehandeling, maar bijvoorbeeld ook aan het wegnemen van littekens", zei ze in "Start Je Dag". "Ook lippen opvullen hoort erbij, maar daar ga ik me niet op toespitsen."

Voordien werkte Elisabet als urgentiearts bij AZ Rivierenland in Rumst. "Dat ga ik wel blijven doen, maar dan als freelancer. Het is helemaal anders dan wat ik voordien deed, maar bedoeling is dat ik mijn oude job ga combineren met de praktijk. Dat zorgt toch wel voor voldoende variatie." "Of mensen in coronatijden zitten te wachten op zulke behandelingen? Blijkbaar wel, want vandaag alleen al komen er 14 patiënten."

Eigen plaat

Naast de nieuwe job, heeft Elisabeth gisteren met "All it takes" ook een single uitgebracht. "Gelukkig had ik die al in september ingezongen, anders zou het wel heel druk geweest zijn. Ik heb al veel positieve dingen gehoord maar muziek is natuurlijk heel subjectief. Als je het niet leuk vindt: even goed vrienden hoor", lacht ze. 

(om de single te beluisteren: klik op de post en swipe)

Meest gelezen