foto: radio 2

Twee vrachtwagenbestuurders van dezelfde firma botsen op elkaar op A12 in Antwerpen

Kort voor half zeven vanavond zijn twee vrachtwagens op elkaar ingereden op de A12 in Antwerpen, net voorbij de Bevrijdingstunnel in de richting van de Ring. Opmerkelijk: de twee bestuurders reden voor hetzelfde bedrijf. Ze werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Iets voor half zeven vanavond zijn op de A12 in Antwerpen, net voorbij de Bevrijdingstunnel, twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Dat gebeurde in de staart van een file op de Ring van Antwerpen. De bestuurder van de aanrijdende vrachtwagen kon de andere bestuurder uit zijn stuurcabine bevrijden. Ze werden allebei met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Opmerkelijk: de vrachtwagenbestuurders die op elkaar botsten, reden voor dezelfde firma.

Door de botsing ligt er veel zand en bouwafval op de rijweg. De A12 is er versperd in de richting van Antwerpen want de brandweer moet eerst alles opruimen en de voertuigen moeten nog getakeld worden. Het verkeer wordt er omgeleid.

Meest gelezen