Rockzanger Arno (71) na operatie voor pancreaskanker: "20 kilo lichter, ik ben nu een chippendale"

Hij maakt opnieuw muziek én geniet van zijn "lege" stad Brussel: na zijn operatie voor pancreaskanker gaat alles goed met rockzanger Arno (Hintjens). Dat vertelt hij zelf aan Studio Brussel-presentatrice Michèle Cuvelier. 

In februari raakte bekend dat Arno in november de diagnose van pancreas- of alvleesklierkanker had gekregen. De bekendste Oostendse Brusselaar onderging sinds de diagnose meerdere keren een behandeling met chemotherapie. Hij bleef intussen verder optreden. Tot hij op 11 februari zijn voorlopig laatste optreden speelde, want even later moest hij onder het mes. Na zijn operatie zou hij minstens 6 weken buiten strijd zijn.

Kort na zijn operatie dook het coronavirus op in ons land, waardoor Arno in alle rust verder kon revalideren. Hoe het nu met hem gaat, wou Studio Brussel-presentatrice Michèle Cuvelier weten. "Alles oké", vatte Arno samen. "Ik ben 20 kilo vermagerd, ik ben nu chippendale!"

Ontdek het volledige gesprek in de video hieronder of lees verder:

En aan zijn liefde voor muziek is niet geraakt. "Volgende week zit ik in de studio met Zwangere Guy." Mét mondmasker. "We kussen elkander niet, want hij is zwanger", dolt Arno als vanouds.

Zijn eerste optredens zijn voor september gepland, maar het is uiteraard nog afwachten of optredens dan al mogen doorgaan. Maar voor Arno is het duidelijk: "Ik zou zo rap mogelijk opnieuw op een podium willen staan, anders word ik zot. Muziek maken, dat heelt, dat geneest je. Adrenaline geeft een boost aan het lichaam, ik mis dat echt."

Meest gelezen