Nog geen coronakorting bij abonnementen Antwerp, wel meteen al meer dan 1.000 verlengingen

Bij voetbalclub Antwerp hebben meer dan 1.000 supporters hun abonnement al verlengd. Dat kon vanaf vandaag. In deze coronatijden bieden veel clubs hun abonnees komend seizoen een korting aan als thuiswedstrijden door de maatregelen zonder publiek gespeeld moeten worden, maar daar gaan ze bij Antwerp nog even mee wachten. 

"Zowel voor supporters als voor ons zijn het bijzonder moeilijke tijden", zegt Dimitri Huyghen van Antwerp. "Maar we hebben van supporters ongelooflijk veel berichten en e-mails gekregen. Ze willen de club steunen, wat er ook gebeurt. Onder dat motto zijn we een campagne gestart met de vraag om hun abonnement voor 100 procent te verlengen voor het komende seizoen. Daarna zullen we een tegemoetkoming uitwerken voor het seizoen 21-22."

Antwerp zal komend seizoen trouwens de foto's van de abonneehouders op de rugnummers van de shirts printen. Zo zijn de supporters toch mee in het stadion, corona of niet.

Meest gelezen