PZ Arro Ieper

Politie start onderzoek naar vermoedelijke kinderlokker in Vlamertinge

De politie van Ieper is een onderzoek gestart naar een vermoedelijke kinderlokker. De man zou vrijdag in deelgemeente Vlamertinge geprobeerd hebben om een meisje van 13 vast te grijpen toen ze op weg was naar school.

De man zou haar eerst met een grijze auto achtervolgd hebben. Daarna zou hij haar hebben proberen vast te grijpen. Het meisje zegt dat ze zich lostrok en dan naar school is gegaan. De directie van de school heeft de politie gebeld.

Getuigen gezocht

Volgens het meisje is het niet de eerste keer dat ze wordt lastiggevallen door de man. Haar ouders hebben briefjes verspreid met een oproep naar getuigen in de Bellestraat. Daar zou de man het meisje proberen vast te grijpen hebben.

Meest gelezen