Dieven proberen plofkraak te plegen op bankautomaat Bpost in Zoersel

In Zoersel, in de provincie Antwerpen, hebben dieven vannacht een plofkraak proberen plegen op een kantoor van Bpost. Ontmijningsdienst DOVO en de politie zijn ter plaatse. Er is schade aan de bankautomaat, maar op het eerste zicht zou de kraak wel mislukt zijn. 

Tussen drie en vier uur vannacht hebben daders in Zoersel een plofkraak trachten te plegen op een bankautomaat van Bpost. Van buitenaf is er schade op te merken aan de automaat, maar volgens het parket van Antwerpen lijkt de kraak op het eerste zicht wel mislukt te zijn.

"Er lijkt niet meteen iets ontploft te zijn, maar dit moet nog verder onderzocht worden," zegt Kristof Aerts van het parket. "De appartementen boven het postkantoor zijn vannacht wel even ontruimd." Zowel ontmijningsdienst DOVO als de lokale politiediensten zijn momenteel ter plaatse om de feiten te onderzoeken. 

Meest gelezen