James Corden bedankt fans van boyband BTS met nooit uitgezonden "Carpool karaoke"-filmpje

Hun albums gaan wereldwijd als zoete broodjes over de toonbank. Zo werd de 7-koppige boyband BTS dan ook bijvoorbeeld de eerste Zuid-Koreaanse band die de hoogste positie van de Amerikaanse hitlijst veroverde. Maar naast hun opzwepende 'K-pop'-muziek, hun verzorgde uiterlijk en hun strakke choreografieën toonde de band ook nog eens zijn gul hart door geld - er is sprake van 1 miljoen dollar - te doneren aan de Black Lives Matter-beweging. Hun fans, bekend als "BTS Army", bleven niet achterwege en verdubbelden zelfs die bijdrage. Voor de Britse tv-presentator James Corden reden genoeg om hen te bedanken met een nooit vertoonde "Carpool karaoke"-versie van "Baby shark" door de 7 jonge Zuid-Koreanen.

"Het is duidelijk dat de enige troepen die we de straat moeten uitsturen, die van BTS zijn. We willen de fans dan ook bedanken voor hun fenomenaal werk van de afgelopen dagen", aldus Corden, die daarna een clip toonde van de Zuid-Koreaanse groep in zijn 'taxi'. Om verveling tegen te gaan tussen optredens, durft BTS zich blijkbaar wel eens aan een "Baby shark" wagen. Al eindigde hun versie vrij chaotisch, waarbij de inspiratie duidelijk bij LMFAO’s hitsingle "Shots" gehaald werd. "Wat een geweldige remix van "Baby shark"!", concludeerde Corden alvast.

Het filmpje, waarvan de opnames begin dit jaar plaatsvonden, werd intussen al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube (de karaokeversie begint op 1:17):

Meest gelezen