Getty Images

Defensie sluit wandelpaden in Wuustwezel af met prikkeldraad "We hopen op een andere oplossing"

In het Uilenbos in Wuustwezel zijn een aantal plaatselijke wandelpaden en ook de GR afgesloten en omgeleid. De paden komen langs militair domein en defensie stelde de voorbije weken vast dat er te veel mensen van de paden afwijken, wat gevaarlijk is. Daarop hebben ze de wandelpaden afgesloten met prikkeldraad. Burgemeester Dieter Wouters (CD&V) gaat morgen overleggen met defensie of er geen andere oplossing is.

Door de quarantaine zijn er meer wandelaars in het Uilenbos en dus ook meer overtredingen. "Op dit moment heeft defensie de paden afgespannen met prikkeldraad", zegt burgemeester Dieter Wouters. "Morgenvroeg gaan we wel nog overleggen. We willen de paden verleggen om ervoor te zorgen dat ze altijd open kunnen blijven. We hopen zo dat we het mooie stukje Wuustwezel weer toegankelijk kunnen maken."

Meest gelezen