Limburgse winkels van Neckermann zijn open: "Mensen hebben veel vragen, maar ook zin om op vakantie te vertrekken"

De winkels van Neckermann in ons land zijn sinds vandaag opnieuw open, ook in Limburg. Het personeel is klaar om weer klanten te ontvangen, en die hebben veel vragen over hun vakantie.

"Na 3 maanden thuis te zitten, gaan we onze klanten met veel plezier verder helpen", zegt Karin Dewaele van Neckermann Hasselt. "Veel mensen hebben vragen en zijn soms ongerust, maar we kunnen ze nu persoonlijk verder helpen."

Al twee reizen werden geannuleerd, maar gelukkig was het in Zuid-Corona mooi weer

Klant Willy Claes

"Wij gaan normaal in september naar Tunesië dus ik zou graag willen weten of die reis kan doorgaan", vraagt Willy Claes zich af. "De afgelopen maanden zijn twee reizen al geannuleerd, maar gelukkig was het hier prachtig weer. Ik zeg altijd dat we naar Zuid-Corona geweest zijn."

"We kunnen niet ontkennen dat er nog angst leeft bij de mensen, dat is ook logisch. Maar we voelen toch dat mensen terug zin hebben om te vertrekken", gaat Karin verder. En als je op vakantie vertrekt, zal het sowieso anders zijn, zegt Leen Nulens van Neckermann: "Hier is het leven ook anders, dus er gaan een aantal aanpassingen zijn, zoals afstand houden, geen buffetten, een beperkt aantal bedjes aan het zwembad. Maar ik ben er zeker van dat dit ook fijn kan zijn."

Meest gelezen