googlemaps.com

Autobestuurder sterft na crash op nat en pas vernieuwd wegdek in Aarschot

In Aarschot is vannacht een jongeman om het leven gekomen bij een ongeluk. Hij belandde met zijn auto tegen een boom ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E314. Vermoedelijk is de auto geslipt op het natte wegdek. Opvallend, de man had geen rijbewijs.

Rond 1 uur vannacht kwam de 26-jarige bestuurder uit Holsbeek met zijn auto tegen een boom terecht. Dat gebeurde vlakbij het op- en afrittencomplex van de E314 op de grens met Holsbeek. Hij overleefde de klap niet. Zijn passagier, een vrouw van 31 uit Tielt-Winge raakte zwaargewond maar is buiten levensgevaar. Opvallend, de bestuurder had geen rijbewijs.

Oorzaak

Volgens de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige van het parket, was het wegdek op de plaats van het ongeval pas vernieuwd en erg nat door de regen. Dat zou ook de oorzaak van de crash kunnen zijn. De jongeman reed immers,niet te snel en er was ook geen ander voertuig bij het ongeval betrokken, laat het parket nog weten.    

Meest gelezen