Tomorrowland maakt volledige line-up van digitale editie bekend én toont eerste beelden van virtuele podia

Tomorrowland heeft de line-up bekendgemaakt voor "Tomorrowland Around the world", de digitale editie tijdens het laatste weekend van juli, ter vervanging van het dubbele festivalweekend in De Schorre in Boom. Met Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies tekenen veel Belgische artiesten present. Maar ook de sets van onder meer Kölsch, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki zijn wereldwijd te volgen. In totaal staan er ruim 60 artiesten op 8 verschillende virtuele podia.

Liefhebbers van elektronische muziek zakken deze zomer niet vanuit alle hoeken van de wereld af naar Boom. De organisatie van Tomorrowland trekt zelf met een tweedaags festival naar fans uit de hele wereld. Wie een ticket koopt voor het digitale Tomorrowland, kan meer dan 60 dj's aan het werk zien, verspreid over 8 podia. Er is via digitale animatie een volledig nieuw festivalterrein uitgewerkt waardoor je als bezoeker - net zoals in De Schorre - verschillende optredens in uiteenlopende genres kan gaan meepikken op verschillende plekken.

Deze artiesten hebben hun aanwezigheid op het digitale festival al zeker bevestigd: Adam Beyer, Amelie Lens, Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Lost Frequencies, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tale of Us, Tiësto en Timmy Trumpet. Voor het tweedaagse online festival is er een digitale wereld ontwikkeld, met behulp van 3D-technologie.

Naast de volledige line-up licht Tomorrowland vandaag ook een tipje van de sluier op over dat virtuele festivalterrein. Een uitgebreid hoofdpodium, in het thema "The reflection of love", wat al voorzien was voor de editie van 2020, is een opvallend decor. Daar staan de grootste namen uit de EDM-wereld geprogrammeerd.

Wie Tomorrowland ooit al heeft bezocht, zal enkele kenmerkende podia in virtuele vorm zeker herkennen, waaronder Atmosphere (het technopodium met onder meer Amelie Lens), Core (programmeert vooral house en techno met onder andere Charlotte de Witte en Joris Voorn) en de Freedom Stage (met onder andere Claptone en Coone voor fans van de hardstyle). Een creatief team heeft ook drie nieuwe virtuele podia ontworpen. De ticketverkoop start donderdag. Tomorrowland around the world loopt op 25 en 26 juli, telkens van 16u tot 1u 's nachts.

Bekijk hier de eerste beelden van het virtuele festivalterrein van "Tomorrowland around the world":

De volledige line-up, in alfabetische volgorde:

 • Adam Beyer
 • Adriatique
 • Afrojack
 • Alan Walker
 • Amelie Lens
 • Andrew Rayel
 • ANNA
 • Armin van Buuren
 • Bassjackers
 • B Jones
 • Carnage
 • Cat Dealers
 • Cellini
 • Charlotte de Witte
 • Claptone 
 • Coone
 • Da Tweekaz
 • David Guetta
 • D-Block & S-te-fan
 • Dimitri Vegas & Like Mike
 • Dixon
 • Don Diablo
 • EDX
 • Eptic
 • Fedde Legrand
 • Gryffin
 • Jack Back
 • Joris Voorn
 • Joyhauser
 • Klingande
 • Kölsch
 • Laidback Luke
 • DJ Licious
 • Lost Frequencies
 • Marlo
 • Martin Garrix
 • Modestep
 • Mr Pig
 • NERVO
 • Netsky
 • NGHTMRE
 • NWYR
 • Oliver Heldens
 • Patrice Baumel
 • Paul Kalkbrenner
 • Ran – D 
 • Regard
 • Reinier Zonneveld
 • Robin Schulz
 • San Holo
 • Solardo
 • Stephan Bodzin
 • Steve Aoki
 • Sub Zero Project
 • Sunnery James & Ryan Marciano
 • Tale of Us
 • Tiësto
 • Timmy Trumpet
 • Vini Vici
 • Vintage Culture
 • Wildstylez
 • Yellow Claw
 • Yves Deruyter
 • Yves V

Meest gelezen