BELGA

Drie drugsuithalers opgepakt in haven van Antwerpen

Kort voor middernacht zijn drie Nederlanders gearresteerd in de haven van Antwerpen. Ze hadden gereedschap en lampen bij. Het Antwerpse parket opende een onderzoek. Vermoedelijk kwamen ze drugs ophalen. Vanochtend werd er dan ook een grote hoeveelheid cocaïne gevonden in die terminal. 

Gisterenavond zijn drie Nederlanders gearresteerd in de haven van Antwerpen. Kort voor middernacht signaleerde een beveiligingsfirma verdachte bewegingen aan een kaai aan de Berendrechtssluis. De politie arresteerde de drie mannen.

De mannen hadden koplampen, draagtassen en gereedschap bij en leken van plan om drugs uit een container te halen. Dat vermoeden werd vanmorgen bevestigd toen de douane de terminal doorzocht en een grote hoeveelheid cocaïne vond.

Er is een onderzoek geopend door het parket Antwerpen. De Nederlanders zullen door het parket worden voorgeleid. 

Meest gelezen