Radio 2

Eerste toeristen maken gebruik van '1001 nacht' in Sint-Truiden

In Hoeve Roosbeek in Zepperen hebben An-Katrien en Gunter uit Laakdal twee nachten geboekt met de formule van ‘1001 nacht’ van Sint-Truiden. Met die actie wil de stad het toerisme ondersteunen.

An-Katrien en Gunter hebben genoten van hun ontbijt in Hoeve Roosbeek. “We blijven hier twee nachten logeren en ik wil met mijn vriend de streek ontdekken. We gaan alleszins veel wandelen”, vertelt An-Katrien. “We zouden normaal gezien naar het buitenland gaan, maar door de coronacrisis is dat niet kunnen doorgaan. Nu hebben we gekozen voor twee nachtjes in Zepperen.”

1001 nacht

Sint-Truiden geeft 1001 gratis nachten weg aan elke toerist die in de stad wil blijven logeren tot 15 augustus. “We hebben een kamer geboekt voor een nacht en krijgen er eentje extra bij”, vertelt An-Katrien. “We gaan ervan gebruik maken om de streek te verkennen en lekker te gaan eten.”

Op dit moment zijn met deze formule al een 200-tal boekingen geregistreerd bij Truiense logies.

Meest gelezen