HANS PUT

Bestuurder gewond na botsing tegen werfcontainer aan werken op E313 in Beringen

Op de afrit Beringen van de E313 richting Antwerpen is gisteren een bestuurder gewond geraakt. De man miste de bocht en kwam tegen een werfcontainer terecht. De brandweer moest de man uit zijn bestelwagen bevrijden.

Het ongeval gebeurde gisteravond aan de afrit van de E313 in Beringen, richting Antwerpen. Een bestelwagen nam de afrit en ging uit de bocht. De bestuurder botste tegen een werfcontainer en kwam gekneld te zitten. Brandweer, politie en MUG kwamen ter plaatse. De bestuurder werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt of de man gedronken had.

De afrit werd afgesloten voor het verkeer vanuit Hasselt. In de andere rijrichting ontstond er een kijkfile. Op de plek van het ongeval zijn net werken gestart om de E313 richting Tessenderlo te verbreden.

Meest gelezen