Kinepolis strijkt met drive-in neer in Alden Biesen in Bilzen

In juli en augustus pakt Kinepolis uit met drive-in films. Een van de eerste locaties is Alden Biesen in Bilzen. Van 10 tot 14 juli kunnen filmliefhebbers hun wagen parkeren in het veld en genieten van een film, die getoond wordt op een groot mobiel LED-scherm. 

"Wij gaan enkele klassiekers tonen op unieke locaties", zegt Anneleen Van Troos van Kinepolis. "En een van die locaties is Alden Biesen. Denk dus aan romantische films zoals Beauty and the Beast in het decor van het kasteel. Maar ook Marina en The Lion King."

Afstand houden is geen probleem

Anneleen Van Troos, Kinepolis

Er is plaats voor 250 wagens en alles kan veilig verlopen. "Je komt met je huishouden of bubbel in je wagen naar de film kijken, dus er is geen enkel probleem om afstand te houden", gaat Anneleen verder. "Je zal ook drankjes en snacks online kunnen bestellen en betalen en vervolgens worden die tot aan je wagen gebracht."

Een ticket kost 25 euro. Alle informatie en bijkomende locaties vind je op de website van Kinepolis

Meest gelezen