Radio 2

Man komt om het leven bij instorting in Halle

In Halle is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen, toen zich tijdens verbouwingswerken een instorting voordeed. 

In Essenbeek bij Halle is vrijdag, kort over 14 uur, een huis ingestort waar verbouwingen bezig waren. Een man van 70 raakte onder het puin bedolven en overleed. Twee andere mensen kwamen er met de schrik vanaf. 

Het ongeluk deed zich voor tijdens verbouwingswerken aan twee driegevelwoningen aan de Keerstraat. Bij het uitgraven van een kelder begaf de fundering van één van de woningen het en stortte ze in. Eén man raakte bedolven onder het puin en moest door de brandweer gered worden in moeilijke omstandigheden. Pas wanneer de man vanonder het puin was gehaald kon de reanimatie beginnen, maar toen was het te laat. De man overleed aan zijn verwondingen. 

Meest gelezen