© Esther Sla

Sprookjesachtig festival "Deep In The Woods" uitgesteld tot september 2021

Festival "Deep In The Woods"  wordt uitgesteld tot september 2021. Door de uitbraak van het coronavirus heerst er nog te veel onzekerheid om het festival dit jaar te laten plaatsvinden, aldus de organisatie. 

Het zou een feesteditie worden voor festival Deep In The Woods, want dit jaar zou het van 4 tot 6 september zijn tiende editie vieren. Door de coronacrisis heeft de organisatie van het festival nu beslist om de feesteditie uit te stellen tot 3, 4 en 5 september volgend jaar.

Op dit moment bestaat er nog te veel onduidelijkheid en onzekerheid

Jef Verheijen, coördinator

Lees verder onder de foto.

© Esther Sla

"De afgelopen maanden en weken hebben we alle opties overwogen en grondig bestudeerd," vertelt coördinator Jef Verheijen. "Op dit moment bestaat er nog te veel onduidelijkheid en onzekerheid over hoe we op een veilige, aangename en haalbare manier ons festival kunnen organiseren. We hadden mooie plannen om er een geweldige editie van te maken, maar hebben op dit moment nog geen zicht op hoeveel bezoekers we zouden mogen ontvangen. Daarom hebben met veel pijn in het hart beslist om al vooruit te kijken naar 3, 4 en 5 september 2021."

Deep In The Woods is een alternatief en sprookjesachtig muziekfestival in Heer, in de provincie Namen, en dat midden in de natuur. Het staat bekend als een milieubewust en familievriendelijk festival. Niet enkel muzikanten geven er het beste van zichzelf, maar ook een waaier aan visuele kunstenaars stellen er elk jaar hun werk tentoon. 

Meest gelezen