Foto: Marnik Aerts

Nederlander opgepakt na schietpartij met twee gewonden in Herselt

In Herselt is een 32-jarige Nederlander opgepakt na een schietpartij waarbij twee mannen gewond geraakten. Bij een ruzie aan een woning werden schoten gelost tussen de bewoners en enkele bezoekers. Twee broers van 20 en 22 werden geraakt. Het is nog niet duidelijk wat de rol van de Nederlander is en of hij de schoten heeft gelost. 

De politie heeft een 32-jarige Nederlandse man opgepakt na de schietpartij van gisterenavond in Herselt. Daar zijn donderdagavond tussen 19 en 20 uur twee broers aan hun huis aan de Groenstraat beschoten. De broers van 20 en 22 raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Hun toestand is stabiel.

Het is nog niet duidelijk wat de rol is van de Nederlander en of hij de schoten heeft gelost. De man is wel bekend in het drugsmilieu. Volgens het parket heeft het schietincident daar dan ook mee te maken.

Meest gelezen