Foto: Radio 2

Motorrijder komt om het leven bij verkeersongeval op E40 in Affligem

Bij een zwaar verkeersongeval op de E40 in Affligem richting Gent is deze namiddag een motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer werd in een file aangereden door een bestelwagen. De bestuurster van een andere wagen raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde kort voor 15 uur ter hoogte van de afrit Affligem in de richting van de kust. Op die afrit stond een file, waarvan het laatste voertuig een motor was. Een bestelwagen reed in op de staart van die file. De motorrijder overleefde die klap niet en twee andere personen raakten zwaargewond. Bij het ongeval waren volgens de politie in totaal drie wagens en de motor betrokken.

 Door het ongeval is er hinder op de E40, het verkeer moet er over twee rijstroken. 

Meest gelezen