Politie Mechelen betrapt bestuurder die van fles sterke drank drinkt tijdens alcoholcontrole

De politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft het voorbije weekend een man betrapt die achter het stuur zat met een fles sterke drank in de hand. De man dronk zelfs nog een keer van de fles toen de agenten hem wilden controleren. Hij was bovendien onder invloed van drugs en had zijn rijbewijs niet bij.

Bij een alcoholcontrole in Mechelen zette de politie een bestuurder aan de kant die met een fles sterke drank achter het stuur zat. Toen de politie hem wilde controleren, dronk de man nog eens opvallend van de fles. Uit een speekseltest bleek dat de man ook onder invloed was van cannabis en cocaïne. Hij had ook geen rijbewijs op zak. 

De man was niet aan zijn proefstuk toe. Hij was al eerder betrapt voor rijden onder invloed en hij had nog maar net zijn rijbewijs terug. Hij zal zich voor de politierechter moeten verantwoorden.

Meest gelezen