Pakjesbezorgster volgt "bijkomende instructies" wel erg nauwkeurig op

Een pakjesbezorgster voerde haar opdracht vorige week, toen ze een nieuw speelpark voor de poezen van het gezin-Staffieri in Magnolia, in de Amerikaanse staat Delaware, moest afleveren, wel erg correct uit. In de bijkomende instructies, die de levering vergezelden, stond immers dat ze "3 keer op de deur moest kloppen, heel luid 'abracadabra' moest roepen en dan snel moest wegrennen". Dat deed ze dan ook met volle overtuiging. De beelden, die via een beveiligingscamera aan de voordeur gemaakt werden, gaan intussen viraal.

Zoon Jacob had enkele maanden geleden de bijkomende instructies als grap ingevuld, instructies die automatisch bij een nieuwe bestelling toegevoegd werden. "Het was het eerste wat in mijn gedachten opkwam en ik vond het grappig iemand zoiets te horen zeggen", aldus de 13-jarige jongen op nieuwswebsite CNN. Met volgend resultaat, intussen al bijna 2 miljoen keer bekeken op Facebook:

Moeder Lynn: "Jacob vond het hilarisch. Het grappigste wat hij ooit meegemaakt had. Hij had nooit gedacht dat iemand zoiets zou doen. Ikzelf vond het ook geweldig. We hebben er allemaal hartelijk om kunnen lachen. Eigenlijk moet ik me voor het gedrag van mijn zoon verontschuldigen bij die pakjesbezorgster. Maar ik hoop ook dat ze beseft dat ze er duizenden mensen mee heeft doen lachen."

"Door de quarantainemaatregelen zijn er veel meer bestellingen geweest en hebben deze mensen het heus wel druk gehad. Dat deze bezorgster dan nog de energie gevonden heeft om de levering tot in het kleinste detail uit te voeren, daar kan je toch alleen maar een tevreden gevoel bij hebben." 

Meest gelezen