Videospeler inladen...

"Samson & Marie" vanaf eind september te zien op Ketnet

Goed nieuws voor alle fans van Samson: vanaf maandag 28 september zullen de nieuwe afleveringen van "Samson & Marie" te zien zijn op Ketnet. Dat heeft het duo zonet bekendgemaakt tijdens MNM Marathonradio, waar ze hun nieuwe single "Grote rode luchtballon" kwamen voorstellen.

"Samson & Marie"

In april 2019 werd aangekondigd dat Gert Verhulst stilaan afscheid zou nemen van de succesvolle kinderserie "Samson en Gert". De jubileumshows rond 30 jaar "Samson en Gert" werden zo een afscheid: eind december kondigden ze daar aan dat de tv-hond met Marie Verhulst, de dochter van Gert,  een extra baasje erbij kreeg.

Vanaf maandag 28 september zullen wekelijks vijf afleveringen verschijnen. Elke aflevering wordt tweemaal per dag uitgezonden op Ketnet, om 07.30 en om 16.50 uur. Daarnaast zullen de nieuwe afleveringen ook te bekijken zijn op Ketnet.be, in de Ketnet-app, in de Ketnet Junior-app, en op de YouTube-kanalen van Ketnet en Ketnet Junior.

Bekijk hieronder de aankondiging van Samson en Marie bij MNM Marathonradio:

Videospeler inladen...

Meest gelezen