Belga Image

Ticketbalie voetbalclub OHL weer open na coronacrisis

Supporters van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven kunnen weer ter plaatse een abonnement kopen. De ticketcontainer aan de ingang van het stadion gaat vanmiddag open. Een afspraak is niet verplicht, maar apprecieert de club wel om zo lange wachtrijen te vermijden. 

Drie maanden is de ticketcontainer van voetbalclub OHL dicht gebleven. Al die tijd konden supporters wel online een abonnement kopen. Maar vanaf vanmiddag 14 uur kunnen ze ook in het stadion terecht. Liefst op afspraak, zodat er niet teveel mensen samentroepen. Woordvoerder Roel Van Olmen van OHL: "Natuurlijk is het makkelijker om online een abonnement te bestellen. Maar we doen dit voor mensen zonder computer of die heel graag willen langskomen. Mondmaskers zijn niet verplicht, een afspraak maken ook niet. Al is dat wel makkelijker, zodat we voor een goede spreiding kunnen zorgen. Maar als je in de buurt bent, mag je zeker binnenspringen."

We zitten met de verkoop nu over het niveau van vorig jaar

Roel Van Olmen, woordvoerder OHL

De supporters kunnen niet wachten om weer het stadion te betreden, want de verkoop gaat erg vlot. Van Olmen: "Uitverkocht zijn we nog niet, maar we zien dat de abonnementen goed draaien. We zitten nu over het niveau van vorig jaar. Al is dat niet helemaal te vergelijken omdat we toen vroeger zijn gestart en niet uit zo'n moeilijke periode kwamen. Maar we zijn wel erg tevreden met hoe het nu loopt." 

Eerste klasse?

OHL moet nog steeds zijn laatste wedstrijd spelen tegen Beerschot. Winnen ze die wedstrijd, dan stijgen ze naar eerste klasse A. "Momenteel zitten we nog altijd in niemandsland. Omdat we nog niet weten waar we volgend seizoen gaan spelen, worden de abonnementen verkocht aan de prijzen van 1B. Zodat de mensen sowieso een goede deal doen bij ons."  

Meest gelezen