Foto: Radio 2

Drie mensen vallen in Schelde na aanvaring tussen speedboot en Waterbus

Kort voor 22 uur gisteravond is er in Antwerpen een aanvaring geweest tussen een speedboot en een Waterbus. Drie mensen vielen in de Schelde en raakten licht onderkoeld, maar ze moesten niet naar het ziekenhuis. De speedboot liep schade op, de Waterbus niet. 

Het ongeluk gebeurde op rechteroever tussen het Steen en het Mas. Drie opvarenden van de speedboot vielen in de Schelde. Ze werden op Linkeroever onderzocht. Ze waren licht onderkoeld maar niemand moest naar het ziekenhuis. De speedboot raakte bij het ongeval beschadigd en werd door de Waterbus op sleeptouw genomen naar Linkeroever. De Waterbus liep weinig schade op. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk is kunnen gebeuren. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen