Na opnieuw miljoenenwinst in loterij: "Je gelooft al niet dat je één keer zou kunnen winnen"

"Je gelooft het nooit dat je ooit één keer in je leven miljoenen dollars zal winnen. En je gelooft het zeker niet dat zoiets jou 2 keer zou kunnen overkomen. Ik kan dus heel moeilijk mijn gevoelens omschrijven", aldus Mark Clark. In december 2017 won de 50-jarige man uit Monroe County, in de Amerikaanse staat Michigan, de hoofdprijs van 4 miljoen dollar en dat deed hij afgelopen week nog een keer over. En dat allemaal met een kraslot van 30 dollar.

"Ik kraste de vakjes van mijn biljet weg met een muntstuk dat mijn vader me een 10-tal jaar geleden gegeven had. Een jaar geleden is hij overleden na gezondheidsproblemen. Volgens mij heeft deze geluksmunt mij nu geholpen om deze geldprijs te winnen", aldus Clark in een officiële mededeling van 'Michigan Lottery'. Waardoor hij nu dus kon pronken met dubbele winst:

Clark opteerde niet voor de uitbetaling van 4 miljoen dollar in jaarlijkse aflossingen, maar koos voor het bedrag van 2,5 miljoen dollar (2,2 miljoen euro), dat hem nu in één keer werd uitbetaald.

Mark Clark: "Nadat ik de eerste keer gewonnen had, ben ik gestopt met werken en heb ik veel tijd doorgebracht met vissen. Samen met mijn vader, waaraan ik veel mooie herinneringen overgehouden heb. Nu ik opnieuw gewonnen heb, zal ik blijven vissen. Maar ik zal ook tijd maken om te genieten van mijn zoon en familie."

"Alles ziet er momenteel fantastisch uit", besloot de gelukkige winnaar nog. Al kon niet iedereen dat geluk evenzeer waarderen:

Meest gelezen