Autobestuurder rijdt zich vast in vers gegoten beton

In de Alfred Algoetstraat in Lennik is een wagen vast komen te zitten in vers gegoten beton. De auto moest getakeld worden en het wegdek moest opnieuw worden gegoten.

Begin deze week begon het Agentschap Wegen en Verkeer met de herstellingswerken aan de straat. Vanochtend werd er nieuw beton aangebracht om het wegdek te herstellen. Die was nog maar net gegoten toen er plots een wagen door het verse beton heen reed. “Een oudere man heeft een manoeuvre verkeerd ingeschat en is in het beton vast komen te zitten. Hij was helemaal van slag en wist niet wat hem overkwam", vertelt commissaris Serge Roelens van de politiezone Pajottenland.

 “We hebben met man en macht geprobeerd om de wagen eruit te slepen. Dat lukte niet, dus hebben we een takelwagen moet laten komen", aldus de commissaris. "Aan de auto zelf is er volgens mij weinig schade. Hij startte nog, dus die moet hoogstens eens naar de carwash voor een grondige beurt." De betonstrook werd onmiddellijk hersteld.

Meest gelezen