Zware verkeershinder door botsing tussen 3 vrachtwagens op E34

Op de E34 in Oelegem zijn vanmorgen 3 vrachtwagens op elkaar gebotst in de staart van een file. Een van de bestuurders raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De E34 was een tijdje volledig versperd en dat zorgde voor lange files.

Een vrachtwagenbestuurder merkte vanmorgen de file te laat op in Oelegem, op de E34 richting Antwerpen. Hij botste op zijn voorligger, maar die week net uit, waardoor de eerste vrachtwagen nog op een derde vrachtwagen botste. 

De bestuurder zat gekneld in zijn cabine maar geraakte als bij wonder zelfstandig uit zijn vrachtwagen. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval was de E34 een tijdje versperd richting Antwerpen. Op een gegeven moment moest je er een uur aanschuiven. Ook op de omliggende wegen was er hinder. Op de N14 van Zandhoven naar Massenhoven was het al gauw ook een half uur aanschuiven.

Meest gelezen