Radio 2

Deinze plaatst zitbank pal voor lingeriezaak: "Ik dacht dat het een grap was"

In Deinze staat  in de winkelstraat een zitbank met een bijzonder uitzicht. Deinze probeert de Tolpoortstraat wat op te fleuren met bloembakken en bankjes, maar dit bankje staat gericht op de etalage van een lingeriezaak. De uitbaatster is er niet over te spreken.

De parkeerplaatsen in de Tolpoortstraat in Deinze zijn vervangen door bloembakken en zitbankjes. Alleen staat één zitbankje wel heel strategisch opgesteld. Wie op het bankje zit, kijkt binnen in lingeriezaak Martieline.

Uitbaatster Sofie Martens is er niet mee opgezet: "Ik dacht dat het een grap was. We probeerden de bank nog te verplaatsen, maar hij bleek vast te zitten. Bovendien vind ik het een erg lelijk exemplaar. " 

(lees verder onder de foto)

Radio 2

Gratis amusement

Sofie Martens wijst ook nog op andere nadelen: "Als we hier de etalage aan het maken zijn en er zitten bejaarden op het bankje, dan krijgen wij zo'n vitrinegevoel", lacht ze. 

De uitbaatster is ook blij dat haar paskamers achteraan in de winkel liggen en niet in het zicht: "Stel je voor dat de paszone vooraan zou liggen, het zou hier de hele dag gratis amusement zijn. Mensen passen wat, komen al eens uit de paskamer om in de spiegel te kijken. Gelukkig is dat niet het geval."

Radio 2
kasto80

Meest gelezen