Personeel van woonzorgcentra Senior Living Group krijgt premie voor harde werk

De personeelsleden van de woonzorgcentra van Senior Living Group, waaronder 25 in Limburg, krijgen een premie en een tijdelijke verhoging van maaltijdcheques. Op die manier wil de directie het personeel bedanken voor de enorme inspanningen van de afgelopen coronaperiode. 

“Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen", zegt  Dominiek Beelen, CEO van Senior Living Group. "We hebben de afgelopen maanden een niet aflatende inzet en solidariteit gezien bij al onze medewerkers. Het terechte applaus en respect van vele duizenden heeft hen een hart onder riem gestoken, maar ik vind het onze verantwoordelijkheid om hen ook een financiële erkenning toe te kennen voor hun prestaties.”

Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen

Dominiek Beelen, CEO van Senior Living Group

Daarom krijgen alle medewerkers tijdelijk een extra maaltijdcheque van maximum 3 euro per effectief volledig gewerkte dag tussen 1 maart en 31 mei. Bovendien krijgen ze een premie in de vorm van een horecacheque van 300 euro.

Gisteren raakte bekend dat de federale overheid budget vrijmaakt zodat het zorgpersoneel in ziekenhuizen een consumptiecheque van 300 euro kan krijgen. Die maatregel is niet van toepassing op personeel in woonzorgcentra, want dat is een Vlaamse bevoegdheid.

Meest gelezen