© Clément Philippe - creative.belgaimage.be

TUI annuleert reizen naar Lissabon tot 14 juli

Reisorganisatie TUI annuleert alle reizen naar Lissabon in Portugal tot 14 juli. Ze doet dat nadat verschillende delen van de Portugese hoofdstad opnieuw in lockdown zijn omdat het aantal besmettingen met COVID-19 weer toeneemt.

Er zijn momenteel geen reizigers van TUI in Lissabon maar de mensen die de komende dagen zouden vertrekken, worden gecontacteerd om hun reis eventueel om te boeken naar een andere bestemming, zegt Piet De Meyere van TUI.

"Het is niet duidelijk welke aspecten van de reis kunnen doorgaan en daarom nemen we geen risico en annuleren we onze reizen naar Lissabon tot 14 juli. We volgen de situatie op de voet en moeten afwachten hoe die evolueert."

Bekijk hier een bijhorende reportage uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen