Radio 2

Op reis in West-Vlaanderen? De provincie bundelt reistips op nieuwe website.

Omdat veel mensen deze zomer thuis blijven, lanceert de provincie West-Vlaanderen een nieuwe website, ikzomerwestvlaams.be. Daarop vind je tips om lekker te slapen, te eten en te genieten in West-Vlaanderen.

Met de website ikzomerwestvlaams.be wil de provincie het toerisme in West-Vlaanderen promoten. Reizen naar het buitenland wordt deze zomer niet zo evident. Daar speelt de provincie graag op in.

Op de website vind je logeeradresjes en tips om iets te gaan eten of drinken in de provincie. Uiteraard staan er ook heel wat activiteiten op en een agenda voor deze zomer. Elk van de 64 gemeenten stelde ook een eigen programma samen.

Het wordt gezellig in West-Vlaanderen, ook deze zomer

Gedeputeerde Bart Naeyaert
Provincie West-Vlaanderen

Meest gelezen