Jonas Roosens

Politie legt Antwerps feestje op de Meir stil met ruim 60 aanwezigen

In Antwerpen heeft de politie gisterennacht een appartement moeten ontruimen omdat er een feest bezig was. Er was lawaaioverlast en de coronamaatregelen werden niet nageleefd. Er waren meer dan 60 mensen aanwezig op het feest, allemaal tussen de 18 en de 34 jaar oud. Iedereen krijgt een boete. 

"We kregen een telefoon van een buurtbewoner uit de straat over geluidsoverlast van een feestje. Ter plaatse konden we vaststellen dat iemand veel meer mensen had uitgenodigd dan toegelaten", zegt politiewoordvoerder Willem Migom. Enkele jongeren probeerden zich nog  te verstoppen voor de politie, maar uiteindelijk kreeg iedereen een boete.

"De ontruiming van het appartement ging zonder problemen, iedereen is gewoon naar huis gegaan." zegt Willem Migom. "De politie is dezer dagen extra waakzaam voor jongeren die na sluiting van de cafés nog doorfeesten, maar ook voor dergelijke feestjes bij mensen thuis."

Meest gelezen