© Rob Huibers 2011. All rights reserved.

Antwerpse politie vindt zeven kilo goud in verdachte auto

In Antwerpen heeft de lokale politie zowat zeven kilo goud aangetroffen in een verdacht voertuig, een Franse luxe-auto, die schijnbaar doelloos rondreed in de Diamantwijk. Twee vrouwen die in de auto zaten, werden opgepakt.

De kostbare vondst bestond uit vier goudstaven van elk een kilo en drie kilo aan oud goud zoals juwelen waar de edelstenen uit verwijderd waren. De speurders namen daarnaast een duur horloge in beslag.

In de auto zaten drie personen: een 58-jarige vrouw, haar 37-jarige dochter en 15-jarige kleinzoon. De twee vrouwen werden gearresteerd en zullen worden voorgeleid. de 15-jarige jongen werd vrijgelaten. De politie zal de herkomst van de kostbare spullen proberen te achterhalen.

Meest gelezen