Dieven stelen gratis zwemtickets van inwoners in Hoogstraten

In Hoogstraten hebben dieven de zwemtickets van een tiental inwoners gestolen. Met die tickets mogen ze gratis gaan zwemmen in de zwemvijver van recreatiedomein De Mosten.  De dieven haalden de tickets vermoedelijk uit het infomagazine van de stad dat in de bus gestoken wordt.

Bij de gemeente Hoogstraten kwamen er tientallen meldingen binnen van mensen die de boekjes kregen zonder bonnen. "We dachten eerst aan een drukfout, maar dat is niet het geval", vertelt informatieambtenaar Guy Muësen aan Radio 2 Antwerpen. "Vermoedelijk zijn er dieven aan het werk geweest."

Iedere inwoner heeft recht op 20 vrijkaarten voor recreatiedomein De Mosten. "Mensen bij wie de zwemtickets gestolen zijn mag met zijn exemplaar van het infomagazine naar De Mosten gaan en krijgt daar alsnog zijn of haar gratis vrijkaarten", aldus Muësen.

Meest gelezen