Videospeler inladen...

Granaat ontploft voor pannenkoekenhuis in de Volkstraat, op Antwerpse Zuid

In de Volkstraat op het Antwerpse Zuid heeft in de nacht van maandag op dinsdag een ontploffing plaatsgevonden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Het Antwerpse parket bevestigt aan onze redactie dat het vermoedelijk om een handgranaat gaat. De zaak wordt verder onderzocht.

De ontploffing gebeurde rond vier uur in de nacht van maandag op dinsdag. Vermoedelijk gaat het om een handgranaat. Die ontplofte voor de deur van een pas geopend pannenkoekenhuisje in de Volkstraat op het Antwerpse Zuid.

Volgens het parket raakte niemand gewond. De schade lijkt mee te vallen, maar voorlopig is nog onduidelijk hoe groot die precies is. Het parket onderzoekt de zaak. De Volkstraat werd afgesloten.

Later meer

Meest gelezen