Radio 2

Heropening zwembad Diest weekje uitgesteld

In Diest is de heropening van het stedelijk zwembad met een kleine week uitgesteld. Er zijn problemen met het nieuwe reservatie- en betaalsysteem.

De heropening van het stedelijk zwembad in Diest is uitgesteld tot 6 juli. Normaal moest het morgen, op de eerste dag van de zomervakantie, opengaan. Maar het systeem waarmee je moet reserveren en betalen staat nog niet helemaal op punt.

Als je wil gaan zwemmen, moet je voortaan eerst online een ticket reserveren en dat ook betalen. Alleen dan mag je binnen.  Maar het betaalsysteem vertoont nog enkele kinderziektes. Daarom wacht de stad liever met de opening van het zwembad. Tegen maandag 6 juli moet alles in orde zijn.  Het zwemmen gebeurt in schijven van een uur. Daarna gaat het zwembad voor een uur dicht om alles te ontsmetten.

Meest gelezen