Google Maps

Meise houdt sporthallen uitzonderlijk open in juli

In Meise blijven de gemeentelijke sporthallen uitzonderlijk open tijdens de maand juli. Dat heeft het gemeentestuur beslist. Normaal gezien is de sportaccomodatie van Meise de hele maand juli dicht. Maar omdat veel mensen deze zomer thuis blijven door de coronacrisis, wil de gemeente haar inwoners en clubs de kans geven om te sporten in eigen gemeente. 

Door de coronacrisis heeft de werking van de sportclubs ruim drie maanden lang stil gelegen. Verschillende clubs willen graag hun gemiste trainingen inhalen. Bovendien zijn er veel inwoners die hun vakantieplannen uitstellen of die in eigen land op vakantie gaan. Daarom besliste het gemeentebestuur van Meise om de sporthallen open te houden.

In normale jaren sluit de gemeente Meise haar sporthallen tijdens de maand juli. Dit jaar zal dat dus uitzonderlijk niet gebeuren. Schepen van Sport Jonathan De Valck (N-VA): “We geven sportclubs en inwoners die een binnensport beoefenen de kans om te blijven trainen tijdens de maand juli. Dat is hopelijk een kleine troost voor wie zijn/haar vakantieplannen noodgedwongen moest bijsturen of annuleren”.

Meest gelezen