Exhibitionist gevat in Olen die geslachtsdelen toonde aan kinderen

In Olen is een exhibitionist gearresteerd die de laatste weken meermaals zijn geslachtsdelen toonde aan kinderen op speelpleintjes en sportvelden. De man van 32 is door de onderzoeksrechter onder voorwaarden vrijgelaten.

De exhibitionist die de afgelopen weken actief was in Olen, is gevat. De man toonde verschillende keren zijn geslachtsdelen aan kinderen. “Hij sloeg voornamelijk toe op speelpleintjes en sportvelden waar kinderen aanwezig waren”, zegt Kristof Aerts van het parket.

De politie verspreidde eerder deze week nog een camerabeeld van de man. "De tips die daaruit voortvloeiden, hebben geleid tot de identificatie en arrestatie van de man", zegt Aerts.

De man van 32 is voor de onderzoeksrechter verschenen. Die heeft hem vrijgelaten, onder voorwaarden.

Meest gelezen